Вицове! гледай
+6
Бати Панко
borko11
zuzi80
Фантагеро
Admin
peSHOo
10 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Вицове! гледай
Един селянин пита комшията си:
- Комшу, мога ли да мина през твоята ливада за да хвана влака в 7:45?
- Мини, пък ако се е отвързал бика, ще хванеш този в 7:15.
peSHOo- Брой мнения : 40
7
Ето един виц:
Цветанов от Америка: Г-н Борисов, президент Обама много Ви харесва и иска да Ви номинира за Нобелова награда!
Бойко (скромно): Нямаше нужда, ама щом е решил...
Цветанов: Само да кажете в коя област?
Бойко: Как в коя? Старозагорска, там съм построил най-много магистрали!
Цветанов от Америка: Г-н Борисов, президент Обама много Ви харесва и иска да Ви номинира за Нобелова награда!
Бойко (скромно): Нямаше нужда, ама щом е решил...
Цветанов: Само да кажете в коя област?
Бойко: Как в коя? Старозагорска, там съм построил най-много магистрали!
Re: Вицове! гледай
Влиза в английски пъб разгневен мъж с пушка: - Кой е спал с жена ми? Чува се глас от дъното: - Нямаш достатъчно куршуми, пич.
Фантагеро- Брой мнения : 56
В купето на луксозен влак пътуват англичанин, французин и наш Ганьо. По едно време англичанинът, загледан през прозореца, казва:
- Моята Джоузефин е толкова изящна и грациозна, че ми напомня на английска хрътка.
След половин час се обажда французинът и нежно казва:
- Моята Жаклин е толкова пухкава, нежна и мила, че ми прилича на френска булонка.
Ганьо седял, въртял се и накрая, излизайки от купето, за да запали цигара, се обърнал към двамата господа и заявил:
- Абе и моята Мара е една кучка, ама баш каква порода е, не зная!
- Моята Джоузефин е толкова изящна и грациозна, че ми напомня на английска хрътка.
След половин час се обажда французинът и нежно казва:
- Моята Жаклин е толкова пухкава, нежна и мила, че ми прилича на френска булонка.
Ганьо седял, въртял се и накрая, излизайки от купето, за да запали цигара, се обърнал към двамата господа и заявил:
- Абе и моята Мара е една кучка, ама баш каква порода е, не зная!
zuzi80- Брой мнения : 41
В чудния свят на ловджиите. Мъжът чистеше пушката, а жената се гримираше.И двамата се стягаха за лов....
borko11- Брой мнения : 45
- Тате, какво е диктатура?
- Ох, Иванчо!Като пораснеш, като се ожениш, сам ще разбереш....
- Ох, Иванчо!Като пораснеш, като се ожениш, сам ще разбереш....
Бати Панко- Брой мнения : 25
Говорят си двама женски бащи. - Аз ат моята дъщеря много съм доволен. Отиде да учи в града, там си хвана един богат софиянец, а след това пари, коли, много съм доволен. После се запозна с един англичанин, а след това апартамент в Лондон и много пари ти казвам, много съм доволен, след това с един американец пари, яхти, хотели, много съм доволен от нея ти казвам. Другият го гледал, слушал го, па му рекъл. То и нашата е същата к...ва, ама аз хич не съм доволен от нея....
Sponko- Брой мнения : 27
Момиче казва на своя приятел: -Мили ,пък казах на татко ,че си поет и той много се зарадва. -Баща ти обича поезията ли? -А не.Просто предишния ми приятел, дето татко искаше да изгони от къщи беше боксьор.
харипотър- Брой мнения : 27
Sponko написа: Говорят си двама женски бащи. - Аз ат моята дъщеря много съм доволен. Отиде да учи в града, там си хвана един богат софиянец, а след това пари, коли, много съм доволен. После се запозна с един англичанин, а след това апартамент в Лондон и много пари ти казвам, много съм доволен, след това с един американец пари, яхти, хотели, много съм доволен от нея ти казвам. Другият го гледал, слушал го, па му рекъл. То и нашата е същата к...ва, ама аз хич не съм доволен от нея....
той коментира вица ко ти пречиborko11 написа:PEshoO само СПАМИШ ВЕ
борко стига си правил не нужни теми
Бати Панко- Брой мнения : 25
Така е вие с пешо спамите като коне.Бати Панко написа:борко стига си правил не нужни теми
не се сещам нещо
Последната промяна е направена от valko666 на Сря Яну 02, 2013 5:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
valko666- Брой мнения : 44
Момиче казва на своя приятел: -Мили ,пък казах на татко ,че си поет и той много се зарадва. -Баща ти обича поезията ли? -А не.Просто предишния ми приятел, дето татко искаше да изгони от къщи беше боксьор
Дон Кихот- Брой мнения : 23
як вицДон Кихот написа: Момиче казва на своя приятел: -Мили ,пък казах на татко ,че си поет и той много се зарадва. -Баща ти обича поезията ли? -А не.Просто предишния ми приятел, дето татко искаше да изгони от къщи беше боксьор
zuzi80- Брой мнения : 41
Един мъж умира ,утива в рая и се радва. След това идва жена му и той казва бях в рая вече не съм :Д
peSHOo написа:Един селянин пита комшията си:
borko11- Брой мнения : 45
peSHOo написа:Един мъж умира ,утива в рая и се радва. След това идва жена му и той казва бях в рая вече не съм :Д
Дон Кихот написа: Момиче казва на своя приятел: -Мили ,пък казах на татко ,че си поет и той много се зарадва. -Баща ти обича поезията ли? -А не.Просто предишния ми приятел, дето татко искаше да изгони от къщи беше боксьор
peSHOo написа:Един селянин пита комшията си:
харипотър- Брой мнения : 27
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите